Minnen från helgen!!

Vilken helg det varit, helt underbar. På midsommarafton åkte vi ut till landet till min svärfar, vi umgicks med alla djuren. De nyinskaffade ponnysarna blev ju en självklar succé!! Ungarna älskade dom. Inne i Ladugården fanns det sex nya små liv, en blev tingad att följa med hem, vi får väl se hur det blir med det!! Jag har ju sagt:´Inga mer katter, tack! Men den var ju så himla söt, den var väldigt lik vår första katt.




På midsommardagen bar det iväg till Liseberg som vanligt, denna gången för att fira lite, Mats har sagt upp sig från sitt jobb!! Han ska bli tjänsteman på ett närliggande företag istället. Hur kul som helst eftersom han inte riktigt trivts på det jobb han har nu, det blev ju givetvis högre lön oxå, så nu kommer han  tjäna mer än mig för första gången på tre år. På Liseberg vart allt toppen, det är ju så skönt nu när båda barnen är över 140cm, även om det var precis. (Timmie var 142cm och Jasmine 149cm) Det underlättade att alla kunde åka alla attraktioner samtidigt även om jag ballade ur ibland och blev kallad för åkmes!! Timmies favorit karusell blev Kanonen, Jasmines favorit blev i år Uppswinget.



På söndagkvällen tjatade barnen så på att få åka ut till farafar igen, så det blev bara att packa väskorna och köra ut dem!! Det hade gått så himla bra. Dom hade åkt hölass och hjälpt till med att lassa på hö i vagnen. Skönt för farfar att få lite hjälp. Mesta tiden fördrev dom dock med kattungarna! Det är så skönt nu, man märker att barnen har mognat, dom bråkar inte alls nu för tiden. Underbart!!



Denna katten är det vi vill ska flytta till Forsheda =)



Tack för titten!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0