Dessa djur!!

Idag var jag så trött på allt detta med mat. Mina barn äter nästan ingenting. Bara köttbullar, Jasmine ska ha pulvermos till och Timmie vill ha makaroner. Pannkakor duger visserligen oxå. Ja ja eftersom jag inte kände för något av detta och Mats skulle bli bjuden på käk på jobbet bestämde jag mig för att köpa hem mat från jobbet. Sagt och gjort. Det var soppa med sallad och rabarberpaj och vaniljsås till efterrätt!! Mums tänkte jag. Fick en hel spann full med soppa, gott luktade det oxå. Det skulle ju räcka till hela familjen. Gick hem, satte ner spannen på golvet och kassen med dricka, sallad och paj. Och så splash...

         ...hela spannen låg ner med nästan all soppa på golvet. Zaldo, vovven tyckte väl det luktade gott och hade brytit sig in i spannen. Snabbt lyckades jag få upp den. Det räckte precis till en portion till mig. Barnen var ju överlyckliga, för nu slapp de ju äta soppa och fick sina efterlängtade köttbullar.

Dopkort

image3

Det här är min variant av dopkort som är gjord efter en skiss i scrapbooking tidningen. Den var jätterolig att göra, men jag hittade inget passande papper, så det fick bli vanligt enfärgat mest för att det handmålade smycket skulle vara lite mer dominerande!!  Inutti har jag skrivit vad namnet på tjejen betyder, hur många i sverige som heter så och om det är ett vanligt mamn. Hoppas det blir ett uppskattat kort.

Urless på jobbet!!

Jag blir så himla trött på min ena arbetskamrat. Hon klarar inte av att göra någonting själv!! I går var dom två!! vid den maskinen jag kör, för att hon tyckte det var för tunga metaller vi körde. Men sen då när jag kommer då ska jag stå och köra samma j**la metaller helt själv. Jag som dessutom väger 10 kg mindre och är 10 cm kortare. Idag hade hon bara kört lätta metaller eftersom hon var själv, och lämnade då alltså allt det tunga till mig. Juste eller??

Tur att det kommer lön idag så jag kan åka till Gislaved och tröst shopa lite scrap-saker  :)
Jag har kommit på ett nytt ord. Jag har inte scrapat på en hel vecka, ska framkalla foton i morgon hoppas jag, så jag har scrapstinens. Undra ifall det finns ett sånt ord. Om inte så har jag skapat ett!!

Kollade Jasmines tider hon hade på tävlingen i Lördags. Hon har kvalat vidare på 200 meter frisim!! Duktigt tjejjen. Så nu bär det iväg till Kalmar för stor final. Kul. Jasmine ville inte kvala vidare för i Kalmar har dom saltvatten i innomhusbassängen och hon tycker det smakar så himla illa!! Hoppas det går bra att övertala henne. Hon ska vara med i två lagkapper oxå, stannar hon hemma måste bägge lagen strykas!! Annars får jag väl muta lite, men bara lite  :)

Jag

image2

Detta med att blogga kommer nog att ta sin lilla tid. Jag är ju urkass på datorer, men jag lär mig snabbt. Det jobbiga blir att jag får ju sitta uppe och blogga eftersom jag har scanner uppe och inte här nere. Jag kommer nog mest att skriva om mina barn och om scraping i denna blogg!!

NY BLOGGARE

Så då har man skaffat blogg då, får se hur det här går till!!

Välkommen till min nya blogg!

Välkomna allihop till min blogg!!

RSS 2.0