BOM

Swe har en jätterolig utmaning jag bara var tvungen att hänga på!! En BOM (boken om mig) Först ut en Lo i nya formatet 6*12 vilket var urkul att göra. Kolla in den snygga knölen på snoken jag drogs med i fem år!! Formatet på fotona på 70-talet gillar jag. Lätta att scrapa med. Nästa vecka däremot blir inge rolig!! Då ska vi rita ett själv-porträtt, undra hur det ska gå??

image46

Tack för titten!!

Äntligen har jag scrapat igen!

image44

image45

Min gamla scrapar-kompis har varit här! Det resulterade i två nya Lo. Hade det lite svårare än vanligt att få ihop Lo:na, men blev väl ändå ganska nöjd med resultaten. Särskillt nöjd är jag med "Glasspaus" eftersom jag verkligen ogillade pappret men kände för att göra något med det. Tyckte jag faktiskt lyckades rätt bra.

Tack för titten!!

Lo:s gjorda efter skisser från scrapbooking tidningen.

image42

Den översta Lo:n är gjord efter en skiss i scrapbooking tidningen. Jag fastnade för skissen direkt, men blev inte nöjd med resultatet! Den har legat halvfärdig inne i tidningen!! ett bra tag nu :) Bestämde mig plötsligt för att göra färdigt den, och så här blev det. Bilden är tagen på High Chaparall för tre år sedan.

Den undre Lo:n är oxå den gjord efter en skiss i tidningen. Bilden på´grabbarna som håller om varandra är så talande. Timmie tar så bra hand om lille Jacob. Dom har så kul ihop och är verkligen bra vänner!

image43

Tack för titten.

Änglahund

image41

Här är mitt bidrag till en rolig skiss-utmaning. Tror bestämt jag ska skicka in den, jag gillar bilderna SÅ skarpt.

Tack för titten.

Min Tag försvann

image232

Klistrar in den igen eftersom min gamla försvann, tack Willea för utmärkelsen!

Jag skickar vidare till Nenna81 och Sydskåning. Se äldre inlägg!!

Scrapträff hos mig

image40

Scrapträffen hemma hos mig resulterade i denna Lo som jag för en gångs skull blev nöjd med.
Jasmine sjöng Idas sommarvisa och det ville jag gärna få med, det resulterade i att Idas pappa inte fick plats!! Tror han inte tycker det gör någe, men jag ska göra en Lo till där han kan få vara med  :)

Tack för titten.

Freestyleträning

image39

Jag behöver träna till veckans utmaning som är freestyle och så här blev första försöket. Inte alls nöjd. Det där med freestyle kanske inte alls är min grejj!! Det tog säkert dubbelt så lång tid att göra denna Lo som vad det brukar göra för mig. Och jag blev inte alls nöjd.

Tack för titten.

Kort till Jasmines simtränare

image37

Äntligen är jag klar med korten till simtränarna. Och så här blev dom!!


image38

Lägger in Lo:n från förra veckans utmaning oxå, kom sist, som vanligt  :) 

Tack för titten.

Tagged

[blogger_1184872159_1185474030.jpg]

Nu har jag oxå blivit "taggad" av Willea  :)  Kul att kunna inspirera.
Lite stolt känner jag ju mig oxå. Fast jag har ju inte scrapat på länge, men detta känns ju som om jag måste sätta igång igen, måste bara framkalla nya kort. Ja, det innebär ju att jag ska skicka vidare till några som jag inspireras av oxå, det blir ju inte så svårt, jag har många som inspirerar mig. Först ut blir Sydskåning en helt underbar kortmakare där man kan hitta massa med insperation. Sedan vill jag oxå skicka en tag till Nenna81, duktig scrapare som behöver lite uppmuntran att komma igång efter en lång svacka.

RSS 2.0