Dop-Lo

image28

Det här har verkligen varit min SCRAPHELG!! Men detta får bli den sista Lo:n för denna helgen.

Morgonscrap har guld i mun!!

image26

Började då Lördagen med två knäckemackor en kopp te och en scrap, Korten är från Ven i mitten på maj. Vi kom alla hem med värsta solbrännan!! Alla frågade om vi hade varit utomlands!! Vi hade strålande väder men det blåste, så man kände ju inte att solen tog så som den gjorde. Den översta Lo:n är jag nöjd med. Det fanns massor med rapsfält på Ven. Den undre Lo:n är jag inte alls nöjd med, blev inte alls som jag tänkt mig! Det kortet är taget på stranden där vi stannade för att fika. Ett jättemysigt ställe, fast det ser lite hårt ut.

image27

En till idag!

image25

Har hels snöat in på det här mad svart/vita bilder! Haft detta pappret hemma jättelänge, men inte haft foton som pssat. När jag surfade runt lite hittade jag en så´n vacker Lo i sagomammas galleri och kände att jag bara måst lifta den. Så här blev min tolkning. Försökte skriva en dikt till. Ville ha den handskriven, så den fick inte plats. Sparar den till ett annat tillfälle!

glitterscrap

image22

Testade glittrig CS som jag köpt på scrapbodan, visste först inte riktigt vad jag skulle ha det till men kunde inte låta bli att köpa det. Tyckte det var väldigt svårt att jobba med, men så här glittrigt blev det.

image23

Denna Lo är gjord till scrapträskets utmaning. Två mönstrade papper, något rött, en cirkel, ett enfärgat papper, stjärna och en siffra. Och så här blev min. Jag var jättenöjd, men kom sist. Mitt självförtroende sviker lite just nu.

Jag har blivit utmanad!

Har blivit utmanad av Sydskåning, kul men svårt!

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag äter med besticken felvända, gaffel och kniv i fel hand, trots att jag är högerhänt.

2. Jag har klockan på högerhanden trots att jag är högerhänt.

3. Jag är fruktansvärt pedant, inga grejjor framme, men i lådor och skåp är det fruktansvärt rörigt. Allt som inte ska vara framme slängs ner i lådor och göms i skåp!

4. Har haft körkort i 13år, men är egentligen livrädd för att köra bil.

5. Är utbildad till djurskötare trots att jag är rädd för i princip alla djur, speciellt kor. Dessutom har jag hund, katt, häst och chinchillor fastän jag är rädd för alla dessa djur. Fiskarna däremot är jag inte rädd för.

6. Jag är en äkta godisgris, äter hellre godis än riktig mat.

Jag utmanar nu Kanskesnart, Liiinda, Mystjejen, Skumpis, Inafia och Ninni73a!

Oinspirerad!!

image21

Påsk Lo gjord bara för att Jasmine ville scrapa. Inte alls nöjd. Behövs inga fler kommentarer tror jag  :(

Ny Lo med en bild som jag bara älskar.

image20

Denna bild är så härlig. Tagen på High Chaparall för massor med år sedan, ångrar man inte har skrivit datum bak på korten. Jag ville ha Lo:n väldigt enkel och fotot i fokus. Tycker faktiskt jag lyckats ganska bra. Helt i svart och blått oxå. Finns faktiskt inte något jag är missnöjd med på denna Lo på mina älsklingsgrabbar ;)

Snabbscap

image18

Blev bara så sugen på att scrapa, men det underbara vädret gjorde så det blev en snabbscrap. Nästan allt till den här scrapen har jag gjort med dekos som jag fått i diverse RAK:ar. Jag tackar.

image19  Oj, vad liten den blev, En av mina favvis-Lo, men den gick inte alls bra i scrapträskets utmaning :(    Här ska Jasmine sluta första klass.

Tackkort till Jasmines fröknar.

image16

image17

Jasmine har målat filuren själv, kotten har jag målat, men Jasmine har valt färger.

Första stämplade kortet!

image15

Bröllopskort som min syrra beställt!!

Casad av Fnyz och stämplingen är sydskåning!! Stort TACK båda.

RSS 2.0