Överlycklig!!

Kan ni tänka, Jasmine simmade hem ett brons. Jag har aldrig sett henne så lycklig. Först kom det ett smajl när hon såg att klubbkompisen på banan bredvid kom efter henne, sen när hon fattade att hon kommit trea log hon så att mungiporna nådde ända upp till örona  =)  Tränarna hade en så rolig kommentar:  - VSS största överaskning!! Det var precis vad hon behövde höra. (hon gick in i finalen som femte simmare, hon persade med fyra sek.)

Timmie har varit på UV-hajk i helgen. Dom var vid vindskyddet, han paddlade kanot och hade haft skitkul. Han blev invigd och fick två märken. Tyvärr så hostar han väldigt mycket, så han fick inte sov där för oss, tur det för i morse hostade han ännu mer, det blir ingen skola för honom i morgon.

Vi är klara med spaljen, det blev jättebra, rosorna och trädet är planterat, nu ska det bara börja blomma oxå!!

Summeringen av denna helg blir med beröm helt klart godkänd.

Underbart...

Idag fick vi reda på hur det gått på matteprovet Timmie hade igår, han blev klart godkänd och fick en fin kommentar av fröken  =) 

Jasmine har lyckats kvala vidare till stor final i Kalmar, fyra distaser har hon lyckats komma med i. Hon är en av de 21 bästa simmarna i småland/östergötland. Kul som bara den.  I helgen gör hon sin sista tävling, håll tummarna att det ska gå bra. Vore ju roligt att sluta med flaggan i topp!!

Solen skiner även idag över Forsheda, så vi har fixat klart spaljen vi håller på med. Nu ska det bara planteras lite rosor där oxå. Bilder kommer när det blir klart.

Jobbet är faktiskt kul just nu, vi har fått lite nya på min avdelning och dom har verkligen höjt stämningen. Vi har hur kul som helst, snackar om allt, skojjar med varandra, skitkul eftersom vi aldrig förr har haft den stämningen på jobbet. Alla är glada och tillfreds.

Nu ska jag ta en dans med dammsugaren, när solen lyser in syns ju ALLT, dammsuger varje dag, men det verkar ju inte hjälpa.


Ha en bra dag alla.

Scrapeliscrap som legat ett tag!!

Här kommer två Lo:s som legat ett tag. Båda är gjorda till två utmaningar på swe, en skiss och en spetsig utmaning, Den överst är jag väldigt nöjd med. Gillar att jobba i svart/vitt. Har oxå kommit på att det är väldigt roligt att arbeta med band och spets och använder det nästan på varje Lo nu för tiden  :)

image141

image142

Tack för titten!!

GRRR!! Idag är jag lite irriterad.

Igår var Jasmine & tävlade. den där tränaren borde man gör något åt, han är ju helt sjuk!! Ett barn får vila sig till lag kappen, men inte ett annat!! Sjukt, tur nog drabbade det inte Jasmine denna gången. Men hon fick vara med i tredje laget trots att hon hade fjärde bästa tid, det är fyra barn i varje lag. =(

Har en vännina som skiter i mig, snart gör jag det samma. Jag ringer och hon lovar att ringa tillbaks, men gör adrig det. en gång har hon hon haft andra på besök när hon lovat att komma hit. Ärlighet varar längst, bättre att  vara ärlig än att ljuga, bättre säga att jag vill inte komma på kaffe än att säga jag ringer om en stund. Detta har nu hänt ett par gånger och nu är jag faktiskt lite trött på det, trist. Hade dessutom verkligen behövt prata med någon eftersom jag är så trött på min svärmor och hennes familj, men vem bryr sig om mig??


Publicerad på scraputmaningen=)

Igår blev jag publicerad på scraputmaningens blogg med denna Lo som egentligen vart inskickad till nästa veckas skiss, men det blev visst något fel på vägen  =)

Fotot är från när Jasmine var med sin mormor på melodifestivalen i Karlskrona, en underbar eftermiddag med massa bra musik.

image140

Tack för titten!!

10,5 timmars träning i veckan!! Är hon inte klok??

Igår var vi på föräldrarmöte i VSS, nya tränaren skulle presentera sig. Hon hade lagt upp nya träningstider och nya tävlingar. Jasmine har simmat fem timmar i veckan och nu helt plötsligt räcker inte det utan hon ska träna 10,5 timmar i veckan!! Helt sjukt. Träning måndag-torsdag och så lördag. Läxor och kompisar är då hänvisade till fredagar och söndagar. Trist. Jasmine är ju så rädd om sina kompisar och hon är definitivt inte villig att tillbringa så mycket tid i simhallen. Dessutom ska de på loven simma två pass om dagen. Det första mellan 8-10 på morgonen. Nu är det ju så att vi bor en bra bit utanför stan (20min med bil) jag och Mats jobbar heltid, hur fasiken ska vi kunna få in henne till stan?? Får väl ställa husvagnen utanför så får hon bo där. Nä detta är helt sjukt. Dom är ju bara barn. Då ska man inte satsa hela sitt liv på en sak.

Det får väl bli att leta efter en ny fritidssysselsättning åt henne. Vi pratar om dans och ridning. Jag tycker pardans, men Jasmine tycker streetdance. Trist bara när man lagt ner sex år av sitt liv på något man älskar och så förstör tränaren det på detta viset.

Igår vart det triss i publiceringar!

Som ni ser i inlägget under blev jag igår publicerad på scraputmaningen, dessutom fick jag två!! Lo:s publicerade på swe. Lycklig är bara förnamnet =)

Den översta är till EOV. Ordet var Steg. Jag ville göra en lift på en annan Lo som jag gjort till en annan EOV, så det blev så. Talade även om det när jag mailade in Lo:n.

image138

Den andra är till en skiss.

image139

Tack för titten!!

Publicerad på scraputmaningen.

Det har blivit lite mindre scrapat för mig de senaste dagarna. Käns som om livet går lite fort just nu, typ i hundraåttio!! I alla fall så gluttade jag in på scraputmaningens blogg i morse och såg att min Lo vart publicerad. Konstigt att man blir lika glad fortfarande som första gången jag blev publicerad!!

Den här Lon har legat och grott länge i min lilla hjärna. Jag ville ha runda detaljer och när den här skissen kom upp så fanns det inget att tveka på. Så i onsdags satte jag mig för att pyssla lite. Men kommer på att jag har ett protokoll som måste skrivas ut. Fick lägga ner allt igen i min lilla ica-korg (den börjar verkligen bli för liten) sen infann sig inte inspirationen. Gjorde färdigt Lo:n samma dag den skulle lämnas in. Rubriken hade jag kler för mig, den skulle heta bubbel trubbel och jag skulle använda mina turkosa thickers!!  Hm, inga T kvar, vad gör jag då?? Jo, den fick heta trubbel bubbel istället! Ännu ett misstag som blev lite kul =)

image137

Tack för titten!!

Jag har ju en till Lo att visa =)

Den här Lo:n gjorde jag till en skissutmaning på scraputmaningen, den blev dessvärre inte publicerad. Timmie är så svår att fota. Han har lixom inget naturligt leende! Han försöker och försöker, men det går bara inte. Dessa foton är tagna när vi är på väg till fest. Det gick bara inte att få ett bra kort. Till slut fick vi berätta massa roliga historier för att han skulle skratta naturligt =)  Gillar verkligen pappersvalet på den här Lo:n, det matchar Timmies tröjja så väldigt bra!!

image136

Tack för titten!!

Publicerad två gånger på samma dag =)

Denna Lo:n med ett litet minialbum på scrapade jag till en utmaning som dom hade på scraputmaningen!!
Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Himla skoj vart det att pyssla smått oxå, har definitivt fått mersmak. Jag blev publicerad med den här =)

image129

image130 image131 image132

Vad svårt det är att scanna när det är en tjock mojjäng mitt på Lo:n!! Ja, ja ni ser säkert!!

Den andra går i svart/vitt och rött, som var denna veckas utmaning. Älskar dess färger, så det var ju inte så svårt. Fotona är från när Jasmine hade varit på fest. Hon var så snygg. Hennes kompis hade gjort henne jättefin i håret.
Även denna blev publicerad!!

image135

Tack för titten!!

Pif-lottning!!

I söndags, som lovat, drog Timmie två lotter av er som ville vara med i min Pif-lottning. En dag för sent kommer här resultatet....


Och de lyckliga vinnarna är: SasSa och Angelika. Maila mig på lotta@forsheda.net så skickar jag er lite smått och gott =)

RSS 2.0