Nu är jag i farten igen =)

Passade på att göra ett kort till barnens gammelmormor som fyller 80år i september. Det ska fyllas med lotter från alla i släkten, för det är det enda hon önskar sig!!Tack för titten!!

Min tolkning av min egen utmaning =)

Nu har jag äntligen scrapat för första gången på två månader. Jösses vad skönt det var. Nu tänker jag inte ta undan mina prylar utan dom ska stå framme tills i morgon då jag ska fortsätta =)

Här kommer min tolkning av annonsen  =)
Jag har suttit och broderat swirls!! Ja, det tog sin lilla tid det kan jag lova =), men kul vart det!!Tack för titten!!

Utmaning!!

Tänkte be er alla i scrapvärlden om lite hjälp. Jag hittade en sån härlig annons i en tidning i våras, när jag såg den tänkte jag att den ska få inspirera till en Lo. Nu har jag faktiskt fått en idé och tänkte att någon kanske vill häng på! Så alla ni där ute som känner att ni har lust skapa en Lo med inspiration utifrån annonsen och gör ett inlägg så jag kan lägga upp den här i bloggen, sen kommer jag att lotta ut en RAK till en av er. Hoppas ni hakar på och att jag får in många Lo:s. Kanske skulle sätta ett sista datum?? Nästa söndag blir det dragning. 31/8.

Här kommer annonsen: 
(jag råkade riva av lite för mycket upptill)  =)

Vilken underbar dag!!

Vilken fantastiskt underbar dag det var igår. Våra vänner familjen Falk (pappa Jörgen, mamma Yvonne, storasyrran Josefin, mellansyrran Jeanette och lillebrorsan Jacob) kom hit tidigt på morgonen, ja, ja allting är ju relativt, men nu under semestern är halv elva tidigt =)  packade ner sina cyklar och vi drog allihop iväg på en lång tur. Vi hade siktet inställt på High Chaparal. Det tog ca 60 minuter dit. Vi hade en liten vätskekontroll halvägs annars pinnade vi på i sakta mak.

Väl framme inhandlade vi massa skott och drog vidare till showen. Gillar faktiskt årets show, tycker dom har fått en bra blandning mellan komik och allvar. När showen var slut tog vi tåget til Mexico!! Där åt vi tacotallrik drack öl och tiquila, det var anledningen till att vi cyklade, alla ville kunna ta sig en öl till maten.

Värmen tog ganska snart kål på oss så efter ytterligare ett par öl och många timmars lek i lilla westernstaden bestämde vi oss för att cykla hem redan klockan fem!! Hem gick det betydligt fortare, Jasmine, Timmie och papporna var hemma redan efter 40 minuter, vi andra tog ytterligare 10 minuter på oss. Vi stannade för påfyllning av vatten i vår trädgård och fortsatte!! sedan cykla till badet. Vi badade, hoppade, lekte och hade kul. Efter en underbart skön dusch tog vi oss hemåt för att grilla.

Falkarna sov över och åkte inte hem förrän vid två tiden!!

Tack hör ni för en underbar dag!!

RSS 2.0