Jassescrap

Båda barnen är hemma från skolan idag, Jasmine är dunderförkylt. Hon hostar nyser och har ont i halsen. Hoppas bara hon blir bra tills på lördag då vi ska till Karlskrona och se på melodifestivalen. Timmie har så ont i foten att han inte kan gå!! Säkert så sträckte han sig på innebandyn igår.

Jasmine och jag började dagen med att scrapa lite. Jasmines kompis önskar sig en Lo i present, så hon gjorde en i 8*8. Superfin tycker jag.

image116

Tack för titten!!

Publicerad på swe =)

Blev publicerad på swe, kul. Det är alltid roligt när man får se sina alster publicerade på olika bloggar. I alla fall så glädjer det mig. Dessa foton vart egentligen till en annan utmaning de hade på den bloggen (BOM din bästa efterätt) fick inte fram något foto, så jag kunde inte vara med då. Men nu vart fotona framkallade och jag kunde göra en Lo till deras skiss i stället. Älskar den lilla ailien med babytofs!!

image115

Tack för titten!!

Lo gjord efter skiss på stellas.

Älskar denna Lo. Skulle vara med färgerna grön, turkos och rosa, det är den ju. Så var det en skiss oxå man skulle följa. Tyvärr vann jag inte, men jag är glad ändå. Tycker färgerna stämmer så himla bra med kortet!!

image114

Tack för titten!!

Publicerad på scraputmaningen =)

Denna veckan blev jag publicerad på scraputmaningen. Stor lycka. Kortet är från i julas. Titeln försvann lite i det mönstade pappret. Älskar röda Lo:er.

image113

Tack för titten!!

Fortsätter att scrapa till diverse utmaningar!!

Här kommer en Lo som jag inte riktigt är nöjd med!! Det är efter en skiss på scrapinsirationen, gillar deras skisser jättemycket. Bilden är tagen när Mats försöker mata Zaldo med en godisbit!!

image111

Den andra Lo:n är efter in skiss på veckans skiss, deras skisser gillar jag ju oxå jättemycket =)
Bilden är tagen på julaftons morgon. Barnen var så fina i sina nya kläder!! Älskar dessa blommor som jag funderat länge på att göra.

image112

Med svart som bas!!

I fredags scrapade jag en jättesnabb Lo, gjorde den efter en utmaning på "kreativa rummet" Man skulle använda sig av svart CS. Jag satt på jobbet och spånade lite. Gjorde en skiss som jag blev väldigt nöjd med, kom hem och satte mig. Började klippa till och fäste alla produkter. Gjorde hål för mina guld blommor med brads jag fått i en RAK en gång i tiden. Nu skulle jag äntligen få användning för dom!! Och vad händer?? Jo, när jag ska stämpla swirlen är den åt fel håll!! Vad gör jag nu då? Fundera och fundera. Satte den lite snett ut från fotot istället. Tyckte det blev riktigt okej faktiskt, oftast när jag tycker det blir bra så är det på grund av ett misstag  =)  Jag blev i alla fall publicerad på "kreativa rummet" med den här Lo:n!!

image110

Tack för titten!!

Kärleks Lo

Till utmaning på Scraputmaningen.

K - Tema kärlek
Ä - Ädelstenar
R - Rub-on
L  - Lace (spets)
E - Ett hjärta
K - Knappar lika många som i ditt födelsedatum (11)

Här är mitt bidrag som jag är väligt nöjd med, men jag vann inte!! Tyvärr. Men jag är glad i alla fall.

image109

Tack för titten!!

Oj, oj, oj vad jag har scrapat!!

Satt faktiskt hos Tina idag och scrapade lite. Det blev en Lo efter en skiss på "veckans skiss"! Gillade verkligen den, enkel och med plats för vidareutveckling. Kortet är ett jättegammalt kort från när Jasmine, timmie och deras kusin Mattis har klätt ut sig!! Ett härligt foto.

image106

Igår scrapade vi oxå, fast då hemma hos mig, jag gjorde en Lo efter en utmaning hos scrapinspiration. Man skulle använda sig av en låttext eller titel, detta kortet har legat länge och väntat på att bli scrapat. Jag har haft svårt med rubrik, men med hjälp av en låttitel blev det ju lite enklare!!

image107

Och så den sista Lo:n jag lägger in idag är oxå till scraputmaningen, där hittade jag en helt underbar skiss. Jag älskar enkla skisser där man får utveckla dekos och så själv.

image108

Tack för titten!!


Lo till skiss på swe.

Denna Lo blev jag inte riktigt nöjd med, lite för flottrig tror jag, men jag älskade skissen, så den kommer jag nog till att använda mig av fler gånger. Titeln "tillsammans för en gångs skull" syftar på att det finns inte många kort på mig och min man!!

image105

Tack för titten!!

Två publicerade Lo.

Här kommer två Lo som jag är skitnöjd med
Den första vart publicerad på scraputmaningen, det var skissutmaning. Gillade verkligen skissen. Papprena med ugglorna på har blivit en favorit.

image1723

Den andra Lo:n blev publicerad på SWE, detta kort älskar jag och har scrapat flera gånger. Utmaningen var att ha med ordet  "svårt".

image3133

Tack för titten!!

Äntligen Söndag och Söndag betyder ju scrap för mig =)

Scrapat två Lo efter olika skisser.

Den första är efter en skiss på Pappochscrap.

image103

Den andra Lo:n är ju då åxå efter en skiss, kommer bara inte ihåg vart jag hittat den. Lite rolig skiss tyckte jag och inte alls så som jag brukar scrapa. Kul med nya utmaningar tycker jag.

image104

Tack för titten!!

RSS 2.0