Vad vet du om mig?

Det vart fel länk, jag får testa att göra om den!!

Kolla in länken ovan och svara på några enkla frågor om mig, så får vi se hur mycket du vet om mig =)

SOS i dubbel bemärkning

Mitt bidrag till idol-utmaningen blev en Lo med rubriken: Så Otroligt Snygg!!  Jag ville att rubriken skulle smälta in så därför syns den knapt, men den blänker i verkligheten!! Jag ville ha fokus på kortet, Som clear har jag ett litet hjärta som sitter på swirlen!Nu till min andra SOS!!

Jag har blivit köpgalen för en stund!! Köpte på mig aldeles för många swirls, såna som är på Lo:n över här, så mycket scrapar jag inte!! Dessutom köpte jag journaling-rutor, det var oxå en jätteförpackning. Jag behöver hjälp med att minska mitt lager lite, skriv en kommentar (gärna något kul för att pigga upp mitt trötta hösthumör) så drar jag en vinnare på måndag!!

Tack för titten!!

Idag blev jag publicerad på SA

Scrapaddicted har fredagsskiss som jag hakade på förra veckan och nu såg jag att den har blivit publicerad, så här kommer den. Jag måste snart lära mig scrapa 12*12, kan känna att det hade varit så mycker roligare, jag har försökt två gånger, men tycker inte det blivit riktigt bra. 8*8 är så litet att jag inte får plats alla gånger. Särskillt när man ska ha med mer än ett foto!!Tack för titten!!

10 ljus

I år vart det tio ljus i tårtan!! Jösses. de blir bara äldre och äldre.Nu har jag skickat iväg Jasmine till Kalmar för en stor tävling där, hur det går får jag lov att återkomma med. Timmie ska sova hos en kompis i natt eftersom Mats vart tvungen att följa med till Kalmar, Jasmine vart SÅ nervös, det blev till att snabbt hitta en lösning. Helt plötsligt ångrar man att man tackade ja till att jobba helg. Även söndagen jobbar jag ju så då ska han vara hos sin kusin. Timmie blev ju glad i alla fall, men Mats hade ju tänkt sig annat än att sitta i simhallen hela helgen =(

Idol-utmaning nr.2

Hakade ju på pysselpassions idol-utmaning. Denna veckan skulle man inspireras av  90-talet. Lo:N skulle ha temat Girl power eller söta pojkar. Jag gick igång på girl power och hade ett foto i huvudet på Jasmine, nu kunde jag inte hitta ett sånt foto som var framkallat, men ett annat liknande foto fick det bli. Man skulle även ha lager på lager och det fixade jag till med massa olika dekos. Sick sack skulle det oxå vara, så jag sicksackade fast en brun lädersnodd uppe i ena hörnet. Prickigt, rutigt eller blommigt papper skulle vara med, så ena dekosen är ett hjärta gjort av prickigt papper. Glitter CS i en cirkel och så laced CS fick jag oxå plats med =)Tack för titten!!

Såå vackert

Såg lilla melodifestivalen på Tv härom helgen, hon som vann Linn Ericsson sjunger så vackert både på svenska och engelska!!  Lyssna och njut.Födelsedagskort

I morse när Timmie satt och åt frukost blev jag så himla sugen på att testa att färglägga min nya Sarah Kay stämpel. Kunde bara inte hålla mig. Jag älskar denna stämpel. Där efter kom jag på att jag ska göra ett kort till min guddotter som fyller år snart. Kom att tänka på stellas höstmix och plockade fram kitet igen, jag hade ju gett upp eftersom jag inte gillade papprena och inte tyckte dekosen passade mig heller.

Så här blev resultatet. (första gången jag använder mig av chipboard)Allt utom bradsen och sticklesen kommer från kitet!!

Tack för titten!!

Årets skolfoton

Jasmine 12årTimmie 10årMina små, nä inte så små längre kanske!! Mina sötisar!!

Kärleksträd??

Idag vart jag superscrapsugen. Letade och letade efter en kulig utmaning och hittade denna i scrapbooking mm. Jag skickar ju aldrig in det eftersom jag tycker det är så jobbigt med materiallista.  I alla fall så hittade jag en fin skiss som jag gick igång på. Jag gjorde dessuton en Lo till, men den får inte visas än =)Egentligen skulle jag suttit i Anderstorps simhall med Jasmine, men hon har sån hemsk hosta, så hon fick inte simma, trist eftersom hon hade så bra placeringar i startlistan så hon hade haft chans på medaljer =( så är det ibland.  Men jag utnyttjade den här dagen superbra. Scrapandes vid köksbordet. Fixade till en underbart god kladdkaka. Och mös med barnen, kan man ha det bättre egentligen??

Tack för titten!!

Utmärkelse

..... har jag fått av eyovine. Tusen tack! Alltid lika roligt med uppskattning....


Jag i min tur skickar den vidare till...
scrapa lugnt, hanna, scrapmom, fnyzlisbeth,  miss goldie och willea.
Kopiera och länka till den du fått utmärkelsen av... skicka sedan vidare till 7 stycken... meddela sedan dessa 7 på deras respektive bloggar...


Äntligen =)

Hela veckan har jag gått och väntat på att få scrapa =) Trodde aldrig att suget skulle komma tillbaks efter min djupa svacka, men nu är jag på gång och denna gången rejält.

Jag har gjort tre Lo till diverse utmaningar. Tänker visa en av dom här i bloggen eftersom det är en lift och det kändes lite tokigt att skicka den till en utmaning på ett annat forum!!

Idén till den här Lo:n har jag hittat någonstans, men tyvärr skrev jag inte upp var!! Jag klippte mig ca 20cm innan sommaren och det trodde jag aldrig. Jag har haft samma frilla i hur många år som helst innan dess.De andra två Lo:na får vänta tills utmaningarna är över =)

Tack för titten!!

picnik!!

Jasmine har hittat en sida där man kan göra effekter på sina bilder. urkul, ännu mer att scrapa!!

picnik

Typ så här kunde man göra:Jag hade bara gamla bilder på denhär datorn, menni får hålla till godo =)  Jag vart ju bara tvungen att testa!!

Tack för titten!!


Pro-markers

Nu har jag testat mina nya pro-markers. Jag är supernöjd och kommer ganska snart att handla på mig ett gäng till så att jag kan göra lite skuggningar och så. Märkte att det fanns ett par färger jag saknar!!

 

Tack för titten!!

Bara för att!!

Den här Lo:n har jag gjort bara för att!! Fotot har jag scrapat innan, det är en favoritbild!! Jag har använt mig av det sista glitterCS som jag hade, kommer sakna det jättemycket, men hittar det inte i någon butik =( Trist när det är något som man verkligen gillar. Jag har satt blommor i en trekant och svarta detaljer i en trekant för att framhäva fotot.Denna Lo:n är oxå gjord bara för att det var kul. Bilden är på Timmie som kör sin radiostyrda båt. Här har jag valt papper med samma färger som i fotot. Lite blå punchinella för vattnets skull och så blommor i en trekant, orginellt va??Tack för titten.

På   inkywings ...

På  inkywings har dom helgcrop och jag hittade massor med roliga utmaningar att vara med på, det blir min första crop. 

Min första Lo är gjord efter utmaningen: Följ färgen. Jag hade ett så fint foto på Jasmine där hon flätat in massor med rosa blommor i sitt hår, det gav mig idén att göra en alldeles rosa Lo.  I full blom, titeln kommer inte riktigt fram som vanligt när jag scannar, men det får ni ta =)Den andra Lo:n är gjord efter skissen, jag hittade härligt gröna papper och skapandet flöt på av sig självt!! Sårbar fick den heta.Den tredje är en Lo som är till utmaningen: Fritt skapande. Bilden på Timmie helt i blått är tagen på Ölands djurpark. 
Han är verkligen mitt älskade sommar blåbär =)Skulle lagt till lite vitt på bokstäverna, men min penna hade flytit ut i korken =(  Jag som investerat i en ny och så gör den på det viset!!

De här tre Lo:erna är ju gjorda i tre helt olika stilar, vilken stil gillar du mest att scrapa i??

Tack för titten!!
 

Sommarfin

Såg en rolig utmaning i scrapbookbutikens blogg. Det var en härlig skiss som jag bara vart tvungen att scrapa efter. Jag älskar ju cirklar =)

Så här såg skissen ut:
Och så här ser min tolkning ut:Jag älskar att använda mig av bruna färger, vet inte varför. När jag scannade in bilden försvann titeln lite, men den syns bättre i verkligheten.

Det känns så skönt att äntligen ha kommit i gång med scrapandet igen.

Idag fyller min äldste 12år, några vänner kommer hit för att fira henne i eftermiddag. Kusiner, mor och farföräldrar har redan varit här eftersom Jasmine är uppbokad med simtävlingar de närmsta helgerna. Hon har utvecklats enormt de sista veckorna och persar på alla distanser nu mer. Det är alltid roligt när det går bra. I helgen har hon en jobbig tävling med bl.a 100 fjäril, 400 frisim och 400 medley. De är de bland de tuffaste distanser hon har!!Tack för titten!!

RSS 2.0