Bäbizen

På beställning kommer här ett par bilder på Bäbizen, den nya familjemedlemmen!! Hon är helt underbart galen och hittar på en massa tokiga saker varje dag. Titta och njut =)

Lo till utmaning på Hildas rum!!

Hildas rum finns en utmaning iatt scrapa i färgerna TURKOS ROSA LIMEGRÖNT GULT, en rolig utmaning tyckte jag som älskar att scrapa i glada, starka färger. Lite problem fick jag i och med att jag inte hade någonting gult typ!! Letade och letade och till slut hittade jag de härligt stora och maffiga knapparna som passade så himla bra in med lite rosa och turkost band i!! Färgerna passade dessutom så bra till just detta fotot med det tukosa vattnet i bakgrunden som kom fram så bra mot den vita bakgrundenTack för titten!!

Listtokig!!

Rolig lista som man bara får besvara med ett ord/fråga!!

1. Var är din mobiltelefon? soffbordet
2. Var är du? hemma
3. Ditt hår? mörkbrunt
4. Din mamma? underbar
5. Din pappa? snäll
6. Det bästa du vet? familjen
7. Vad drömde du i natt? inget
8. Ditt mål? livet
9. I vilket rum är du nu? hallen
10. Din hobby? scrapbooking
11. Vad är du mest rädd för? mörker
12. Hur vill du att ditt liv ser ut om sex år? lugnare
13. Var var du igår kväll? bilen
14. Vad är du inte? rik
16. Vad står överst på önskelistan? ledigt
17. Var är du uppväxt? karlskrona
18. Vad gjorde du senast? surfade
19. Vad har du på dig? myspys
20. Din TV? denver
21. Ditt husdjur? massor
22. Din dator?
24. Ditt humör? ojämt
25. Saknar du någon? ja
26. Din bil? snygg
27. Vad har du inte på dig? smink!!
28. Favoritdjur? katt
29. Hur var din sommar? underbar
30. Älskar du någon? massor
31. Favoritfärg? svart
32. När skrattade du senast? Idag
33. När grät du senast? idag

Jag har scrapat =)

Jag beställde ett tävlingskit till stellas hösttävling, blev inte så nöjd med det, men jag har i alla fall lyckats knåpa ihop två stycken Lo.

Den första är på Jasmine precis efter skolavslutningen, hon är ganska trött på att jag springer med kameran hela tiden!! Från kitet har jag använt band och en pin med mun på!! Hur romantiskt är det då?? Papprena är oxå från kitet. Den här Lo:n är tänkt till liften.Den andra Lo:n är på Timmie oxå det taget efter skolavslutningen. Från kitet har jag här valt att använda rob-on, blommorna har jag först gnuggat fast på aluminiumfolie. Givetvis är även pappret från kitet även här =) Denna Lo:n är tänkt till valfri Lo!!Jag har valt kitet: Romance, nå vad säger ni, är det romantiskt??

Tack för titten!!

Nya arbetstider =)

Ja, då jobbar man bara en vecka till då på heltid!! Därefter börjar mitt nya liv med endast 25 timmar i veckan på jobbet. Undrar hur det ska gå, jag som är sån arbetsmyra. Känner på mig att jag kommer att ha Forshedas mest välstädade hus. Dessutom kommer jag ju att ha massor med tid över till scrapbooking, jag känner att det har fått stå undan lite eftersom jag haft SÅ mycket att göra.

Förstår inte riktigt hur jag ska få dagarna att gå! Jag får väl sätta upp ett schema. Typ: Långpromenad med hunden en timme varje dag och städa skafferiet m.m. annars blir det nog lätt att jag bara blir sittandes och det vill jag inte. Sitta framför datan som en pösmunk, det är inte riktigt vad jag hade tänkt mig =)

I helgen blir det cykelrace, gissa om jag sett fram emot det? Sitter och spånar lite på någon god välkomstdrink, det är ju inte så att jag blandar drinkar varje dag, kan inte det, så vi får väl se vad det blir. Återkommer.

Igår vart jag och shopade, en jättefin liten väska att ha mina scrapprylar i:


Visst är den söt?? Jag blev jättekär direkt =)

Tack för titten!!

RSS 2.0