Till hobbyhusets skisstävling

Har hunnit med tre!! Ja just det tre Lo:s idag. Passar på att visa en till av dem. Den här har jag gjort till hobbyhuset som hade en skisstävling. Jag älskar sånna här enkla skisser.

Jag tolkade den så här:En mer Barkig Lo, med på Lo:n skulle även finnas bling, blommor och swirls. Fotot är redigerat på picnic.

Tack för titten!!

Skisstolkning hos Magdas

Jag har försökt ge mig på en mysig skiss hos Magdas.

Så här var skissen:


Och så hät blev min tolkning:


En något mer färgglad Lo än de senaste jag gjort. Fotot är taget på Öland, tjejjen är från Schweiz, hon heter Sandrin och var hur mysig som helst. Jasmine och hon hade jätteroligt ihop fastän de inte förstod varandra så bra. Engelskan hade hon ju inte så stor hjälp av =)

Tack för titten!!

Årets två första Lo!!

Efter ett klent avslut på scrapfronten förra året så börjar detta betydligt bättre. Två Lo på en dag, inte illa det. Dessutom en ännu inte publicerad Lo som kom fyra i scrapbookbutikens lilla tävling =)

Först ut blir årets absolut första Lo, efter inspiration från tidningen (där jag dessutom hade en Lo publicerad) Jag inspirerades av artikeln "gör dina egna dekos" och satte mig med att klippa ut hjärtan. Fotot är taget på öland i närheten av brofästet.Den andra Lo:n är även den tagen på Öland, men denna gången inne i Färjestaden där vi åt en utmärkt middag på en helt underbar restaurang med en utsikt som vart helt outstanding!! Även här lite utklipta hjärtan.Sist ut kommer mitt bidrag till scrapbookbutikens avslutade tävling "scraplifta Asali" Jag älskar att använda mig av glitter CS och på denna Lo:n har jag använt mig av det sista jag hade, med små tårar i ögonvrårna eftersom jag inte vet vart man kan få tag på nytt!!Tack för titten och ha en underbar dag =)

Mina 10 i topp anno 2008


Dessa tio layouterna är jag lite extra stolt över =)

Jag brukar dessutom lägga in min allra första Lo, så titta och få er ett gott skratt!!Tack för titten!!

RSS 2.0