12*12

Nu har jag testat att scrapa 12*12, det var jätteroligt, men svårt. Dessutom gjorde jag en Lo till en utmaning på scraperiet. Jag blev faktiskt nöjd med tanke på att jag bara gjort 2 Lo:s i detta svåra formatet. Nu vill jag göra en på Jasmines skolfoto oxå!!

Här kommer resultatet:Och tack vare mina vänner på FL kunde jag oxå lägga in rätt bild som dessutom är beskärd  =)

Tack för titten!!
Livet snurrar på!!

Idag har jag äntligen fått lite tid över till min härliga hobby. Jag gick upp och började städa redan halv sju!! Härligt!! Klockan tio vart jag klar med dammsugning, skurning, dammning, städning av toalett samt vattnat blommorna. Då sprang jag ner till affären, köpte mig en munk hem igen, tog en fika sedan började jag på. Lite ringrostig kände jag mig allt och resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag är på gång igen, det är huvudsaken.

Jag har gjort en Lo efter en skiss hos Nettans. Älskar deras skisser och har länge velat göra den här, men jag har varken haft tid eller ork. Fotot har Jasmine tagit själv med sin mobil och sedan redigerat på något roligt ställe  =)

Här kommer resultatet:Dessutom har företaget jag jobbar på helt plötsligt blivit rikskännt!!  Kolla in det här!

Tack för titten!!

Beställda ljuspåsar

Jag fick en beställning på ljuspåsar och jag som älskar att göra dessa blev överlycklig!!

Även denna gången partylight ljus, underbart doftande med matchande tändsticksask.

Tack för titten!!

Snart är våren här på riktigt!

Idag när solen skiner in kunde jag inte låta bli att storstäda. Hela huset fick sig en omgång, även källaren. Srapsuget infann sig inte riktigt, utan jag väntar på att nya foton och en del material ska dimpa ner i brevlådan.

Sprang bort till blomsteraffären och köpte en del fint :-)

Dessa står på mitt köksbord.Denna på köksbänken.Och denna i tv-rummet. Kolla in mitt fina bord. Det stod i mitt barndomshem.Ha en trevlig helg och njut av våren. Kramar från lilla mig =)

Attans vad dålig jag har blivit på att uppdatera!

Just nu har mitt liv tagit en skruv och jag har väldigt svårt att sova, utpumpad jämt och tappat lusten för det mesta.

Företaget jag (och Mats) jobbar på har det väldigt tufft just nu. Vi har<sedan December minskat vår personalstyrka med ca 30%,  Igår hade vi information om läget och det ser INTE ljust ut det kan jag lova. Vi behöver på ett eller annat sätt skära ner kostnaderna med ytterligare 20%. Det är ganska mycket! Själv är jag orolig för om företaget verkligen finns kvar efter semestern om det inte vänder snart.

Då jag sitter i den lokala fackstyrelsen så måste jag ju vara med om allt som händer vilket är skönt för då vet man ju hur läget är, men samtidigt är det svårt för man får ta väldigt jobbiga beslut som drabbar många människor.  Medlemmarna har varit på mig nu i flera dagar och tyckt och tyckt. Jobbigt. Den ene tycker si och den andre tycker så, hur ska man kunna göra alla till lags?

Nä, känner att jag behöver skriva lite possitivt oxå. Barnen har fått sina skriftliga omdömmen, vilket var kul. Första gången för oss. Timmie, som går i fyran, blev godkänd i samtliga ämnen, så skönt. Jasmine, som då går i sexan och har en fyrgradig skala, fick 5 MVG, och resten VG!!  Stolt mamma =) Vi firade med att åka och shopa  lite, jag och barnen.

Imorgon då vi är permitterade från jobbet ,med betalning =) , ska jag scrappa lite. Jag har en utmaning som jag gärna vill göra. Så kika in imorgon igen vet jag, kanske det finns något kul att inspireras av!!

Tack och hej, leverpastej!!

Godispåsar =)

Älskar att göra dessa små påsar. Dessa är gjorda efter en beställning. Fyllda med blandade kolor, klubbor och ett godishalsband.Tack för titten!!

Publicerad på Scrapaddicted

Det är så kul när man bli nöjd med det man gör, och faktiskt blev jag det denna gång =)
Jag har gjort en Lo till scrapaddicteds fredagsskiss, det var en enkel och ren skiss, precis som jag gillar. Tyvärr så hittade jag inga papper i den färgen som jag ville ha, så det fick bara bli ett i gömmorna. Rosa och limefärgat, ja vad blir det av det mad blått och rött på fotot?? Jag la till dekos i de färgerna!!Tack för titten!!

RSS 2.0