Vilken underbar dag!!

Vilken fantastiskt underbar dag det var igår. Våra vänner familjen Falk (pappa Jörgen, mamma Yvonne, storasyrran Josefin, mellansyrran Jeanette och lillebrorsan Jacob) kom hit tidigt på morgonen, ja, ja allting är ju relativt, men nu under semestern är halv elva tidigt =)  packade ner sina cyklar och vi drog allihop iväg på en lång tur. Vi hade siktet inställt på High Chaparal. Det tog ca 60 minuter dit. Vi hade en liten vätskekontroll halvägs annars pinnade vi på i sakta mak.

Väl framme inhandlade vi massa skott och drog vidare till showen. Gillar faktiskt årets show, tycker dom har fått en bra blandning mellan komik och allvar. När showen var slut tog vi tåget til Mexico!! Där åt vi tacotallrik drack öl och tiquila, det var anledningen till att vi cyklade, alla ville kunna ta sig en öl till maten.

Värmen tog ganska snart kål på oss så efter ytterligare ett par öl och många timmars lek i lilla westernstaden bestämde vi oss för att cykla hem redan klockan fem!! Hem gick det betydligt fortare, Jasmine, Timmie och papporna var hemma redan efter 40 minuter, vi andra tog ytterligare 10 minuter på oss. Vi stannade för påfyllning av vatten i vår trädgård och fortsatte!! sedan cykla till badet. Vi badade, hoppade, lekte och hade kul. Efter en underbart skön dusch tog vi oss hemåt för att grilla.

Falkarna sov över och åkte inte hem förrän vid två tiden!!

Tack hör ni för en underbar dag!!

Kommentarer
Postat av: Carolina

Låter som ni haft det underbart :)

2008-08-06 @ 15:57:27
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Tina Svensson

halloj

Vad kul att läsa din blogg, det var ju ett tag sedan. du , skall vi sätta oss ner en dag och kolla in vad vi skall göra nu till hösten i gruppen. Fundera gärna ut lite pyssel till tacksägelsedagen, och alla helgonna...tina

2008-08-07 @ 08:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0