Scraplift av Kikkan

image36

Jag har gjort en lift av Kikkan (scraparlotta). Blev dökör i hennes Lo "syskonmys"

Vinnar Lo

image34

Tog massa bilder på campingen i Helsingborg, och när jag såg denna skissen så bara...
        ... ja den ska jag ha till dessa korten!

image35

Med denna Lo vann jag träskets skissutmaning. Kan inte förklara vad glad jag blev!!  Älskar detta foto och både text och rubrik stämmer SÅ bra med Timmie. Han är en riktig tänkare och filosof. Kan komma med en massa frågor om än det ena och än det andra. I skolan kan han sitta och drömma i sin egna lilla värld ibland. Alltså en riktig tänkare!!

070707

Jaha, så var dagen äntligen här som alla pratar om, 070707. Idag har vi varit först i Vimmerby, aha tänker ni! Astrid Lindgrens värld. Men näe, vi har gått och blivit med cross. En Yamaha PW80 blå så klart. Den går skitfort och ungarna har nu kört hela kvällen. När vi ändå var åt det hållet körde vi förbi Jocke och Susanne, ett helt underbart par som bor i lilla Ankarsrum. Vi kollade på deras nybygge, GUD sicket underbart kök. För att inte tala om ungarnas rum som låg en halvtrappa upp från de övriga rummen. SÅ snyggt. Imorgon ska vi ner till cross-banan för att verkligen se vad vår PW går för, lite farligt här bland alla bilar.

CD fodral

image33

Här är mitt första scrapade CD-fodral!!

Midsommar i Karlskrona

image31

Kusin Mattis, Timmie, Jasmine och kusin Lovis. Så här fint hade vi det på midsommarafton. Ösregn typ hela dagen. Jasmine har blivit så gammal och mån om hur hon ser ut, så det var väldigt svårt att få på henne regnjacka!! Som tur var hade dom satt upp stången under tak, så blöt blev hon ju inte. Vi firade i Wämöparken, i bakgrunden hördes massa sirener, det var en dödsolkycka på vägen precis utanför.

Min änglahund!!

image30

Barnen har klätt Zaldo i vingar och han var ju bara SÅÅÅ söööt, eller hur? Bild som bara väntar på att få bli scrapad.

Jag har blivit publicerad på SWE!!!

image29

Denna Lo blev publicerad på SWE. Snacka om lycka. Så många gånger jag försökt innan. Bilderna är från skolavslutningen 2007. Jasmine var så vacker i håret och hade färgmatchande kläder. Första året dessutom som jag inte fick på henne en klänning. Hon var bara SÅ snygg.

RSS 2.0