Lady in red!!

Scrap med Tina idag IGEN!!  Vad det är skönt att kunna vara hemma och scrapa hur mycket man vill, inatt måste jag till jobbet, så nu kommer det bli lugnt ett tag igen. I dag gjorde jag två Lo:s, en till en utmaning och så den jag lägger in idag. Supernöjd blev jag med båda två faktiskt. Kanske lite si så där med titeln, kan man ha "Lady" fastän hon bara är ett barn?? Jo, jag tyckte det i alla fall.

image102

Tack för titten!!

Lo gjord efter skiss hos Willea.

Tina kom över en stund och höll mig sällskap med lite scraping. Är ju fortfarande hemma sen jag drog ut min visdomstand. Jag är fortfarande svullen och det känns konstigt i käften, det är väl alla stygnen som känns tror jag.

Hittade en sån underbar skiss hos Willea, tack för att jag fick använda mig av den.
Min tolkning blev jag än en gång nöjd med. Det blev en riktigt höstig Lo.

image101

Tack för titten!!

Lo gjord efter skiss hos Scrapmom.

Satt här och led med mig själv, jag har för ett par dagar sen opererat bort en tand, det gick inte så bra, en rot blev kvar och den fick skäras loss. Då blev det en öppning upp i näsgången, det var inte alls bra enligt läkaren som sydde och sydde och sydde. Nu har jag rätt ont, får inte snyta mig, nysa eller anstränga mig. Så jag har varit hemm från jobbet i två dagar!! I morse bestämde jag mig för att göra klar min Lo till scapmoms skiss som jag pillat med sen ett par dagar. Har följt skissen ganska så slaviskt eftersom den föll mig i smaken, Jag gillar enkla Lo:s.

image100

Tack för titten!!

Lo till skissutmaning på Hildas rum.

Gjorde en Lo till en utmaning på Hildas rum, gillade verkligen skissen.

Så här blev min:

image99

Jag blev verkligen nöjd.

Tack för titten!!

Dragning av PIF:en är nu avgjord!!

Jag har förrättat dragning bland alla som var inne och kommenterade och de två vinnarna är:

* Mymlis

* Linda

GRATTIS tjejer! Nu är det er tur att ordna en utlottning av en PIF med 2 vinnare.Maila mig er adress på
lotta@forsheda.net

Söndagsscrap.

Hade bokat tid för scrap med Tina, fullt med rusande ungar som vägrade lyssna och en sur karl. Stressande och inte alls så kul. Vi hann inte ens med den obligatoriska fikan.

image98

Efter en skiss på swe. Ganska nöjd i alla fall, trots omständigheterna.

Tack för titten!!

PIF-utlottning!!

image97

Den här Lo:n har jag gjort med material från Stellas tävlings-kit, Heidi Grace. Älskar de pappren, även spetsen kommer där i från. Bandet fick jag i Pif:en från Venezuela. Lo:n är gjord efter en skiss från scrapbooking m.m. Är faktiskt väldigt nöjd. Mest med fåglarna som påminner lite om kalles julfilm, tack Tina för tipset att sätt dom där.

Jag vann ju en PIF hos Venezuela och nu har det blivit min tur att lotta ut två vinster.Följande text har jag lånat från Venezuelas sida: Pay it forward betyder alltså "att skicka vidare" och det är scrap-material som skall skickas vidare. När man blir "piffad", får man ett litet kuvert med posten från den som "piffar" och sedan är det ens tur att "piffa".Vill du få chansen till ett litet brev med scrap-material? Skriv då en kommentar om min senaste LO. Givetvis får du kommentera utan att delta i utlottningen, men då får du skriva att du inte vill ha en lott... Jag drar vinnarna tisdagen den 15/1, så sista dag att kommentera får bli på måndag.

Tack för titten!!

Ett års present till Ida!!

Scrapade en Lo till lilla Ida som fyller ett nästa söndag. Hoppas hon blir nöjd.

image96

Tack för titten!!

Topp 10 anno 2007

Lägger som så många andra in mina 10 enligt mig bästa Lo från 2007!!

På hedersplats vill jag även lägga in denna Lo som jag bara älskar. Tyvärr så ville Jasmine ha med bling swirlen, som stör mig jättemycket, annars älskar jag denna.Upptäckte faktiskt när jag gick igenom mina gamla Lo att jag lätt skulle kunna få dit minst fem favvisar till, det var ett svårt beslut att bara få ha med 10!!

Lägger även in min allra första Lo så ni ser hur jag utvecklats!!Tack för titten!!

RSS 2.0