Kort till mamma som fyller 60

Vad roligt det är att testa nya format på kort, den här vikningen var hur rolig som helst, men den gav mig en hel del huvudbry.Tack för titten!!


Små Gå-bort påsar

Timmie kom hem i går och pratade om att hans fröken fyller år på onsdag, någon i klassen har sagt att alla ska ta med sig något som en liten present, Timmie vet att hon älskar lakrits och köpte en påse med lakritsgodis. Väl hemma säger han att jag ska scrapa en påse till dom!!Jasmine som var bjuden till Mässlingen hade en presentpåse med ljus med sig, den vart väldigt uppskattad.  Jag gjorde ett par stycken när jag ändå höll på. En jätterolig present att både ge och få. Ljusen som finns i all världens färger kommer från partylite, doftar underbart och smälter fint med en lyster genom den genomskinliga koppen. Roligt att man kan matcha ljus och papper.Tack för titten!!

Härlig skiss hos Nettans!

Hos Nettans hittade jag en superhärlig skiss som jag bara vart tvungen att testa. Jag fortsatte med att sy med symaskin, önskar jag hade en själv, tycker ju det blir så fint. Lite bling swirls oxå som pricken över i, och så mina glitterpapper som jag äntligen har fått sätta saxen i =) Jag scrapade ett foto som jag använt en gång tidigare, fast då som svart/vit.

Och så här blev resultatet:Tack för titten!!

Världens sötaste dotter, det måste jag ha =)

Eftersom Jasmine har pajjat sin laptop och numer snor min, så är jag ibland hänvisad till en annan dator som numer huserar inne hos Timmie. I den hittade jag massor med fina bilder på min underbara dotter. Kolla in!!Här med bästa kompisen Ebba:


Hon älskar att fota, hoppas hon kommer att bli fotograf ;)Ja, det här med laptopen som gick sönder, det är ett kapitel för sig =)

Jag har varit i kontakt med mitt försäkringsbolag och så fort vi fått hem rekvisition är det bara för oss att gå in i affären och hämta ut en ny!!  Vi behöver inte ens skicka in kvitton eller dyligt. Snacka om bra försäkringsbolag!!

Dessutom har båda!! Ja, just det båda barnens nya platt-tv rykit sönder!! De fick var sin i julklapp med inbyggd DVD. Jasmines är det pixelfel på och Timmies tar inte längre emot DVD-skivorna  =(
Så nu måste vi lämna tillbaka dom och hämta ut nya!!

Snacka om otur, allt på en gång, Dessutom har vi bestämt oss för att installera en kamin i tv-rummet, när vi samlat ihop alla ritningar och kör iväg till butiken som ska hjälpa oss, så stänger dom redan kl. 17:00!! Vi var där 17:30. Mats jobbar ju till 16:00, hur ska vi hinna dit? Tur att vi är lediga på fredagar =)

Ha det bra

Sportlov!!

Igår började sportlovet här i småland. Skönt med lite ledigt tyckte barnen. Det märks att de blivit äldre och mer oberoende av oss päron.

Jasmine åkte till fjällen med en klasskompis och hennes morföräldrar i söndags. De ska ända till Messlingen som ligger i Funäsdalen för att åka slalom!! 90 mil har dom avverkat i bil. Hon som aldrig har stått på ett par skidor =) Hon ringde i går och dom har över en meter snö!! Det finns snövallar som är högre än bilen. Vilket roligt äventyr hon är ute på, lite avis är man ju.

Timmie, ja han är ju inte heller killen som sitter hemma!! Igår bar det iväg, klockan elva tutade det utanför och han stack oxå. Han vart medbjuden till Växjö äventyrsbad. Roligt var att två morsor hade fyllt en minibuss med grabbar, så de vart ett helt gäng =) Vad tomt det blev här hemma. Tyst och märkligt. Timmie kom inte hem förrän efter sju på kvällen. Trött efter en hel dags bad och mätt efter ett mål på Gyllene Måsen =)

Trots att det var tyst och ensamt att vara utan barnen så behöver man det ibland. För att ladda batterierna lite. Det känns nu lite bättre i ryggen, men ont det har jag fortfarande. Jag gör inte många knop här hemma. Tur att Mats är så driftig och fixar och donar.

I söndags tog han Timmie och en kompis till honom ut till Hjälmaryd. Där har barnen alltid lika kul. Eftersom det kommit massor med snö här (nåja iallafall 1dm) så gick det att köra lite fyrhjuling med pulka efter, det tyckte dom vart askul =) Tur man har ett sånt ställe där grabbarna kan få leka av sig lite.Ha det bra och ta det lungt!!

Bloggpartybidrag =)

Jag hittade en sån rolig utmaning när jag surfade runt lite. AOS har bloggparty och massa tjejjer hade lagt upp roliga utmaningar. Jag har ju länge drömt om att kunna göra en Lo på OH-plast, nu fick jag tillfälle, dessutom kom grannen med sin symaskin som jag ska låna lite, då kunde jag ju inte låta bli att sy lite oxå!!

Utmaningen jag hakat på hittar ni HÄR

Det blev en Lo utan titel, tyckte lixom inte att det behövdes, däremot massa bling och glitter.Tack för titten!!

Avskedspresent.

Eftersom det ser ut som det gör i Sverige just nu, så har ju till och med det företag som jag jobbar på drabbats av varsel. I slutet av september började en härlig tjejj inne på min avdelning. Precis vad jag behövde. En vän i min egen ålder som inte pratar finska, inget fel på finnar, det säger jag inte, men på min avdelning jobbar det tre finnar varav en inte kan prata svenska och så jag då, det är inte alltid det roligaste. Hur som helst så blev ju hon varslad nu i december och gick sin sista natt nu igår =( 

På min avdelning samlar vi inte ihop till något när någon slutar, så jag tog saken i egna händer och gjorde en liten avskedspresent, inspirerad av coursell, själv tycker jag den blev lite söt. Och ett perfekt tillfälle att använda lite spill papper. Jag hoppas att hon uppskattade den!

Tack för titten!!

ONT!!

Har nyss fått min dom av läkaren. Diskerna i ryggen är utslitna. Jag kan inte sitta, stå eller ligga. Vad ska jag ta mig till?? Ska på nytt läkarbesök i morgon. Men det finns tydligen inte mycket dom kan göra.  =(

Just på grund av detta blir det tyvärr inte mycket scrapat för tillfället. Vissa dagar är allt bra, men då gäller det att stryka och städa, turligt nog har jag en make som tar detta på största allvar och hjälper till massor hemma just nu, men jag vill bara sluta ha ont så allt blir som vanligt igen.

Alltså jag är 35 år gammal och redan utsliten, hur ser min framtid ut med 30år kvar att arbeta med en kass rygg??

// tack för titten och ha en bra dag!! 

RSS 2.0