Sportlov!!

Igår började sportlovet här i småland. Skönt med lite ledigt tyckte barnen. Det märks att de blivit äldre och mer oberoende av oss päron.

Jasmine åkte till fjällen med en klasskompis och hennes morföräldrar i söndags. De ska ända till Messlingen som ligger i Funäsdalen för att åka slalom!! 90 mil har dom avverkat i bil. Hon som aldrig har stått på ett par skidor =) Hon ringde i går och dom har över en meter snö!! Det finns snövallar som är högre än bilen. Vilket roligt äventyr hon är ute på, lite avis är man ju.

Timmie, ja han är ju inte heller killen som sitter hemma!! Igår bar det iväg, klockan elva tutade det utanför och han stack oxå. Han vart medbjuden till Växjö äventyrsbad. Roligt var att två morsor hade fyllt en minibuss med grabbar, så de vart ett helt gäng =) Vad tomt det blev här hemma. Tyst och märkligt. Timmie kom inte hem förrän efter sju på kvällen. Trött efter en hel dags bad och mätt efter ett mål på Gyllene Måsen =)

Trots att det var tyst och ensamt att vara utan barnen så behöver man det ibland. För att ladda batterierna lite. Det känns nu lite bättre i ryggen, men ont det har jag fortfarande. Jag gör inte många knop här hemma. Tur att Mats är så driftig och fixar och donar.

I söndags tog han Timmie och en kompis till honom ut till Hjälmaryd. Där har barnen alltid lika kul. Eftersom det kommit massor med snö här (nåja iallafall 1dm) så gick det att köra lite fyrhjuling med pulka efter, det tyckte dom vart askul =) Tur man har ett sånt ställe där grabbarna kan få leka av sig lite.Ha det bra och ta det lungt!!

Kommentarer
Postat av: Alex

Tack! Mådde så himla bra av att scrappa så färglatt så jag måste nog skaffa lite fler färgglada papper :-) Som du själv skrev, man blir glad av de färgerna!Låter skönt med lite egentid.. puh.. längtar efter att kunna lämna Linnea hos farmor eller mormor.. i några timmar iaf :-)

2009-02-10 @ 16:05:55
URL: http://alexkrypin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0