Lady in red!!

Scrap med Tina idag IGEN!!  Vad det är skönt att kunna vara hemma och scrapa hur mycket man vill, inatt måste jag till jobbet, så nu kommer det bli lugnt ett tag igen. I dag gjorde jag två Lo:s, en till en utmaning och så den jag lägger in idag. Supernöjd blev jag med båda två faktiskt. Kanske lite si så där med titeln, kan man ha "Lady" fastän hon bara är ett barn?? Jo, jag tyckte det i alla fall.

image102

Tack för titten!!

Kommentarer
Postat av: Tina (alias nenna81 )

Skitsnygg, klart man kan ta lady till en liten dam som hon.
Kraam

2008-01-30 @ 15:25:14
URL: http://nenna81.blogg.se
Postat av: Elisabeth Coursell

Tar mig i kragen och trycker på kommenteraknappen ;-), jag är värdelös på det.
En lo i min smak och givetvis kan man säga lady om henne, hon är ju en blivande sådan om inte annat.
Himla häftig ram runt kortet du har också.

2008-01-31 @ 12:30:58
Postat av: Carolina

Jag är kass på att kommentera LO's överhuvudtaget eftersom det är kortmakandet som gäller för mig, därför känner jag att jag har inte så mycket att tillföra just vad gäller ris/ros på LO's - men den här är helt klart tilltalande :)

2008-01-31 @ 12:43:01
URL: http://www.carolina1979.blogg.se
Postat av: elin

super cool lo. Läste i träsket att du är ledsen för att du inte får kommentarer, så nu tar jag mig i kragen och skärper mig. Jag förstår också hur du känner, jag tänkte också att det var meningslöst att blogga ett tag men jag har slutat brytt mig och gör det för min egen skull, så jag kan gå tillbaka och läsa sen. // Elin

2008-01-31 @ 13:17:39
URL: http://www.pylle-pylle.blogg.se
Postat av: Åsa (asali)

Kanonfin Lo...Du gör ju iofs alltid fina Lo:s ;-)
Är ofta inne o kikar i din blogg, men jag är värdelös när det kommer till kommentarerna. Jag har oxå tänkt som du ang. kommentarena, men så skaffade jag mig en besöksräknare istället o såg att jag faktiskt har en massa besök, så någon borde ju iaf bli inspirerad av det jag gör. Så nu tänker jag inte så mycket på om jag fått kommenater eller ej. Huvudsaken jag (iaf så tror jag att det är så) inspirerar. Och folk verkar ju iaf kika i min blogg :-D Så fortsätt blogga du oxå, jag kollar iaf ;-)

2008-01-31 @ 16:03:49
URL: http://asaliscrapblogg.blogspot.com
Postat av: Karin B

Jättesnygg layout! Man borde nog försöka scrappa lite grått!

2008-01-31 @ 19:45:04
URL: http://blogg.brandin.info
Postat av: Caroline / Mizty

Kikar in hät oxå ;-) Många superfina LO´s!! Är ju länge sedan jag var inne sist... Älskar Lövly & drömmare!!
Kramizar

2008-01-31 @ 20:11:05
Postat av: Angelika

Jättefin LO! Tycker du är superduktig scrappare!
Såg att du va sugen på en besöksräknare...klicka på min i min blogg så kommer du till en sida där du kan hämta en gratis, superlätt och sidan är på svenska :-)
Trevlig Helg!
/Angelika

2008-02-01 @ 16:43:34
URL: http://www.angelikasscrapblogg.blogspot.com
Postat av: kikkan/Lotta

Vilka härliga LOer du har lagt upp här sen sist jag var här.....var ju ett tag sen nu. Gillar verkligen denna, tokgillar fåglarna i buren. Är det en stämpel? Fin var den:)

2008-02-01 @ 23:22:59
Postat av: Ninni

Jag vet hur du känner! Jag får knappast några kommentarer i min blogg heller, men jag har bestämt mig för att strunta i det istället för att känna mig "ensam" eller så. (inte alltid helt lätt, men vafasendesistasomdörehoppet!) Fast det ska ju sägas att jag inte kommenterar alla som jag tittar på heller för att jag inte kommer på nåt särskilt att skriva och då kan man ju inte kräva nåt liksom. Och har man olika stil tycker jag det är ännu svårare att skriva nåt bra, jag är liksom allergisk mot att bara skriva "va fint!" MEN nu vet du att jag tittar i din blogg då och då i alla fall! :-D Och jag får hålla med om att det var fint med det gråa!! Jag undrar om jag nånsin scrappat i den färgen....? måste prova! TRÖSTKRAAAAAM!!

2008-02-03 @ 00:24:17
URL: http://ninnisplace.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0