Överlycklig!!

Kan ni tänka, Jasmine simmade hem ett brons. Jag har aldrig sett henne så lycklig. Först kom det ett smajl när hon såg att klubbkompisen på banan bredvid kom efter henne, sen när hon fattade att hon kommit trea log hon så att mungiporna nådde ända upp till örona  =)  Tränarna hade en så rolig kommentar:  - VSS största överaskning!! Det var precis vad hon behövde höra. (hon gick in i finalen som femte simmare, hon persade med fyra sek.)

Timmie har varit på UV-hajk i helgen. Dom var vid vindskyddet, han paddlade kanot och hade haft skitkul. Han blev invigd och fick två märken. Tyvärr så hostar han väldigt mycket, så han fick inte sov där för oss, tur det för i morse hostade han ännu mer, det blir ingen skola för honom i morgon.

Vi är klara med spaljen, det blev jättebra, rosorna och trädet är planterat, nu ska det bara börja blomma oxå!!

Summeringen av denna helg blir med beröm helt klart godkänd.

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilka fina barn du har. Förstår att du är en stolt mamma!

2008-04-29 @ 07:40:44
URL: http://minimallasblog.blogspot.com/
Postat av: orkidén

Jag sitter här på "långt håll" från dig och läser detta. Ja, man kan ju inte annat än glädjas med er där borta i Forsheda. :O))
Ja. lyckan är så stor när barnen lyckas. Vad gör man inte för sina barn Lotta??? jo, allt. Så det du skall göra nu är vad??? Puffa på henne att simma, välja själv, eller vad? Lycka till med alla projekt som ni har ! ! ! kram fråm Mig

2008-05-06 @ 21:08:40
Postat av: Tina Svensson

Tjola hopp
Äntligen har jag hittat hit... till denna lilla goa sida. Vad kul för tjejen att hon lyckats. Jag satte upp mina lyktor idag, vad fint det blir. Påminn mig nästa vecka att jag skall hämta dig till bowlingen skall bli såååååååååå kul, om det är många som ringer och behöver skjuts kan du ta en bil,,,annars kör jag ju som planerat.
SES HEJ HOPP
TINA

2008-05-06 @ 21:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0