Underbart...

Idag fick vi reda på hur det gått på matteprovet Timmie hade igår, han blev klart godkänd och fick en fin kommentar av fröken  =) 

Jasmine har lyckats kvala vidare till stor final i Kalmar, fyra distaser har hon lyckats komma med i. Hon är en av de 21 bästa simmarna i småland/östergötland. Kul som bara den.  I helgen gör hon sin sista tävling, håll tummarna att det ska gå bra. Vore ju roligt att sluta med flaggan i topp!!

Solen skiner även idag över Forsheda, så vi har fixat klart spaljen vi håller på med. Nu ska det bara planteras lite rosor där oxå. Bilder kommer när det blir klart.

Jobbet är faktiskt kul just nu, vi har fått lite nya på min avdelning och dom har verkligen höjt stämningen. Vi har hur kul som helst, snackar om allt, skojjar med varandra, skitkul eftersom vi aldrig förr har haft den stämningen på jobbet. Alla är glada och tillfreds.

Nu ska jag ta en dans med dammsugaren, när solen lyser in syns ju ALLT, dammsuger varje dag, men det verkar ju inte hjälpa.


Ha en bra dag alla.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Tack för din kommentar :)
Det är färglagt med ProMarkers ;)

2008-04-24 @ 18:39:32
URL: http://www.carolina1979.blogg.se
Postat av: Lotta

Vad glad man blir som mamma (och även pappa så klart) när det går bra för sina barn, så stolt. Håller tummarna för att hon simmar på som bara den:) Och härligt att det är kul på jobbet, och att ni har en härlig stämmning. Precis tvärtom har jag hamnat i......Har hamnat i en "tickande bomb" Några som över huvud taget inte kommer överens och som går och tittar snett på varandra. Ingen bra stämmning alls, så illa att vi ska in till gruppchefen och prata en och en om det.....inte kul sånt.

2008-04-24 @ 20:12:22
URL: http://scrapparlotta.blogspot.com
Postat av: orkidén

förresten, var köper du dina scrap grejer??

2008-05-06 @ 21:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0