Veckans val på Veckans skiss =)

Sprang snabbt in på veckans skiss för att kolla om dom lagt upp någe nytt, och vad får jag se?? Jo, jag har blivit publicerad och dessutom veckan val. Lycklig.

Denna Lo:n skulle egentligen inte blivit gjord. Jasmine har fotat själv och jag tyckte att hennes minspel var så roligt. Hon spexar alltid till det så när hon fotar själv. Tänkte att jag skulle scrapa dessa bilder och började surfa runt efter bra skisser. Då hittade jag denna på veckans skiss. Passade så bra till det jag tänkt göra, så den fick det bli. Pappersvalet vart det lite jobbigare med. Vilken färg som helst hade ju passat, men jag ville ha milda färger! Ja, ja efter mycket velande fick det bli dessa.

image128

Tack för titten!!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ett jättestort GRATTIS! Det är ju kul att bara bli publicerad.....Nu blev du dessutom vald till Veckans skiss...WOW, måste var superkul:) Men jag förstår det, den är jättefin. Härliga färger och upplägget är kanon.

2008-03-26 @ 09:40:07
URL: http://scrapparlotta.blogspot.com
Postat av: Cilla Bark

Du är världsbäst!! Dina scrap är alltid snyggast tycker jag.
Vi ses på fredag!!

2008-03-26 @ 12:25:54
Postat av: Tina

Grattis till publiceringen!!
Superfina Lo´s allihopa, jag har ju brun penna du kan ju låna den om du vill ha journaling, det är ju bara att ringa om du vill låna.
Kraam

2008-03-26 @ 13:17:14
URL: http://nenna81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0