080511!!

Vilken underbar vår vi har =) Vi har tillbringat två söndagar på Bolmen. Jasmine badade redan förra söndagen 4/11 Något kallt i vattnet, men hon kunde inte låta bli. Söndagsutflykten vart planerad till Danö, men när vi kom fram fanns där ett par, kändes lite dumt att störa, så vi tog en tur runt ön och vad händer?? Jo vi körde rakt på en stor sten, tur att båten höll, detär ganska lågt med vatten i Bolmen för tillfället. Vi körde till en annan men lite mindre strand. Den vart inte lika fin, men vi kunde både bada, grilla och fika.

image146

Timmie tyckte det vart för kallt för et dopp, han nöjde sig med att köra sin radiostyrda båt tills batteriet tog slut, sen fiskade han en stund.

image147

Ingen badkruka här inte. Flertalet dopp blev det.

image148

När vi lekt och badat klart grillade vi och fikade upp alla kakor vi hade med oss. Tänk vad kaffe smakar gott när man dricker det så här, annars gillar jag inte termoskaffe =)
Behöver jag tala om att vi alla vart ganska så röda i skinnet när vi kom hem, det trots att vi hade smörjt oss med solskyddsfaktor allihop!!

Tack för titten!!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Så mysigt det ser ut att grilla så vid standkanten.....det är ju en underbar vår vi har. Fast det där med att bada....brr.....större badkruka än mig får man ju leta efter. Så det ser mindre trevligt ut:)

Ha det så bra.
Kram

2008-05-12 @ 20:51:19
URL: http://scrapparlotta.blogspot.com
Postat av: Tina Svensson

Hej Lotta
Mumma vad det ser mysigt ut, ja inget går upp mot att göra saker tillsammans med sin familj. MYSIGT.
Jag hämtar dig i morgon till bowlingen. Vi hörs.
Tina

2008-05-12 @ 22:28:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0