Jag har scrapat =)

Jag beställde ett tävlingskit till stellas hösttävling, blev inte så nöjd med det, men jag har i alla fall lyckats knåpa ihop två stycken Lo.

Den första är på Jasmine precis efter skolavslutningen, hon är ganska trött på att jag springer med kameran hela tiden!! Från kitet har jag använt band och en pin med mun på!! Hur romantiskt är det då?? Papprena är oxå från kitet. Den här Lo:n är tänkt till liften.Den andra Lo:n är på Timmie oxå det taget efter skolavslutningen. Från kitet har jag här valt att använda rob-on, blommorna har jag först gnuggat fast på aluminiumfolie. Givetvis är även pappret från kitet även här =) Denna Lo:n är tänkt till valfri Lo!!Jag har valt kitet: Romance, nå vad säger ni, är det romantiskt??

Tack för titten!!

Kommentarer
Postat av: Örnen

Snygga LOs!

Kul grej att gnugga fast rub-on på aluminiumfolie

:-)

2008-09-10 @ 10:25:05
URL: http://ornen.blogspot.com
Postat av: Örnen

Hej igen :-D och tack för kommentaren i min blogg. Jepp, det är svarta (bling) swirls. De ingår dock inte i Nook kitet... Minns inte var jag köpte dem tyvärr, men märket är Say it in crystals.

2008-09-10 @ 10:30:57
URL: http://ornen.blogspot.com
Postat av: Me2

Superfina, gillade särskillt den undre

2008-09-10 @ 11:49:24
Postat av: Meli

Jag tycker de var superfina. Jag kan ge konstruktiv kritik, men här fanns inget att säga, jag tyckte båda var kanonfina....Kram från MeliPS, Jag köpte Say it in Crystals hos Scrapduon.

2008-09-10 @ 12:26:38
Postat av: jaktis

Jag tycker att den undre LOn är finast, det enda jag känner att titlen (typsnittet) kan vara aningen för lekfull för den romatiska känslan. På den övre LOn saknar jag fotomatta och något som balanserar upp det mörka i fotot och i titlen, kanske skulle det rosa pappret vara ett par cm mindre runt om och sitta fasthäftat, -sytt eller något på ett svart cardstock?!

2008-09-10 @ 13:03:25
URL: http://jaktis.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad kul att se lite nytt från dig:) Och jag tokgillar Solstråle....Gillar verkligen rubons på den.....Men jag är väl trög....hur har du använt aluminiumfoliet?

2008-09-10 @ 20:46:09
URL: http://scrapparlotta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0