Årets två första Lo!!

Efter ett klent avslut på scrapfronten förra året så börjar detta betydligt bättre. Två Lo på en dag, inte illa det. Dessutom en ännu inte publicerad Lo som kom fyra i scrapbookbutikens lilla tävling =)

Först ut blir årets absolut första Lo, efter inspiration från tidningen (där jag dessutom hade en Lo publicerad) Jag inspirerades av artikeln "gör dina egna dekos" och satte mig med att klippa ut hjärtan. Fotot är taget på öland i närheten av brofästet.Den andra Lo:n är även den tagen på Öland, men denna gången inne i Färjestaden där vi åt en utmärkt middag på en helt underbar restaurang med en utsikt som vart helt outstanding!! Även här lite utklipta hjärtan.Sist ut kommer mitt bidrag till scrapbookbutikens avslutade tävling "scraplifta Asali" Jag älskar att använda mig av glitter CS och på denna Lo:n har jag använt mig av det sista jag hade, med små tårar i ögonvrårna eftersom jag inte vet vart man kan få tag på nytt!!Tack för titten och ha en underbar dag =)

Kommentarer
Postat av: eyovine

Tre helt ljuvliga layouter!!! Det är såååå snyggt med cirklar... min favvis är iaf den mittersta.

2009-01-07 @ 10:51:13
URL: http://stokk-eyovine.blogspot.com
Postat av: Cilla Bark

Jättefina som vanligt!!

2009-01-08 @ 08:21:38
Postat av: Elisabeth

Härliga bilder du scrappat och fint blir det också :-)

Undrar vad du menar med glitter cs, Jag har skimrande cs som jag fick i julklapp och en massa mönstrade cs som är glittriga (tycker inte om).

2009-01-08 @ 12:17:39
URL: http://bettanspysselblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0